Chamberlain leverer et kvalitetsprodukt som ikke bare yter maksimalt, men som også har stor fokus på SIKKERHET.

Chamberlain er en ISO 9001 sertifisert produsent som utvikler produkter som møter og overgår de siste EN- og IEC- standardene.

AUTOMATISK KRAFTJUSTERING - betyr at det aldri brukes mer kraft enn nødvendig ved lukking og åpning av porten. Møter porten hindringer på vei ned så reverserer den, og møter den hindringer på vei opp så stopper den. Kraftjusteringen utføres første gang ved montering av portåpneren, dette må du som bruker se til blir gjort.
Den automatiske kraftjusteringen er utviklet for din SIKKERHET!

 

LIFTMASTER 3800

LM3800 er en solid, kraftig og driftssikker garasjeportåpner produsert av anerkjente Liftmaster. Denne motoren monteres direkte på torsjonsakslingen. Kan brukes på torsjonsakslinger montert både i forkant og bakkant. Den løfter og senker garasjeporten dag etter dag - år etter år - med et minimum av vedlikehold.

Profesjonell og kraftig. Denne proffe torosjonsakselmotoren til Liftmaster har innebygget sensorteknikk som sikrer stabil og stille gange med topp sikkerhet. Denne teknikken gjør innstillingen svært enkel.

Etter montering og første kjøring til åpen/lukket stilling, har motoren «lært» porten å kjenne. Den vil i ettertid registrere eventuelle hindringer og bruker ikke mer kraft enn nødvending ved åpning/lukking av porten. Åpneren vil stanse ved hindringer i kjørebanen. Portåpneren har også innebygget soft start/stopp-funksjon og automatisk lukkefunksjon.

Mål. Passer til garasjeporter opp til 13,5 m2. Maks løftehøyde er 420cm.

Må benyttes sammen med Høyt løftende beslag.

Portåpneren passer til akslinger på 25mm i diameter.

Installering av nødutløser er ikke mulig, det er nødvendig med alternativ inngang (dør) til garasjen i tilfelle strømbrudd el. lignende.

 

Monteringsanvisning>>

Prisliste >> 

Tilbehør>>